CAMU.RO este un producător fidel de grade militare si insemne profesionale pentru institutiile militarizate din România. CAMU.RO executa accesorii brodate pentru uniforme si paltoane de armată, insigne, nominale si alte insemne oficiale profesionale brodate. Broderiile si detaliile metalizate creează atracții speciale. Ele sunt la modă, evidențiază un stil particular și sunt esențiale pentru uniformele brodate si insignele militare. Ața de brodat metalizată din gama produselor noastre va ofera străluciri aurii și argintii pentru efecte orbitoare fără limite.


GAMĂ LARGĂ DE EPOLEȚI, EMBLEME, GRADE ȘI ACCESORII

Comercializăm accesorii și însemne profesionale brodate pentru toate instituțiile militarizate din România: POLIȚIE, VAMĂ, POMPIERI, AVIAȚIE, SMURD, AMBULANȚĂ, MARINĂ, ARMATĂ, CFR, RNP.  La cerere se poate broda și pentru alte institutii.

CONFECȚIONATE DUPĂ O REȚETĂ UNICĂ

Mizăm pe estetică.  Broderiile și detaliile metalizate creează atracții speciale. Ele sunt la modă, evidențiază un stil particular și sunt esențiale pentru uniformele brodate si insignele militare.

CONFORME CU LEGISLAȚIA ÎN VIGOARE

Sunt conforme cu legislația și dimensiunile în vigoare. Avem feedback-ul din partea instituțiilor și din partea personalului angajat pe care le poartă.