...

POLITICA RETUR – FORMULAR RETUR

POT FI RETURNATE DOAR PRODUSELE STANDARD, ADICA NEPERSONALIZATE. Produsele personalizate precum ecusoanele nominale de tipul ex: nominal RADU, nominal ANDREI, etc. , NU SE POT RETURNA CONFORM LEGII.

Produsele standard se pot returna în termen de 14 zile calendaristice din momentul în care ți-a fost livrat pachetul de către curier. Produsele pot fi returnate printr-o sesizare pe e-mail sau completând formularul de retur.

Atenție:  Produsele confectionate după specificațiile prezentate de consumator și/sau personalizate în mod clar nu pot fi returnate.

Conform OUG 130/2000 art. 10 lit. c) – “Consumatorul nu poate denunta unilateral urmatoarele tipuri de contracte […] c) contracte de furnizare a unor produse executate dupa specificatiile consumatorului sau a unor produse distinct personalizate […].”

Conform OUG 34/2014 art. 16 lit c) – „Sunt exceptate de la dreptul de retragere prevazut la art. 9-15 in ceea ce priveste contractele la distanta si contractele in afara spatiilor comerciale urmatoarele: […] c) furnizarea de produse confectionate dupa specificatiile prezentate de consumator sau personalizate in mod clar […].”

Shopping Cart
Seraphinite AcceleratorOptimized by Seraphinite Accelerator
Turns on site high speed to be attractive for people and search engines.